Pikantná omáčka ku grilovanému mäsu

redakcia - fotkaredakcia, 5. februára 2010
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
2 PL
1 ks
2 strúčiky
1 ks
1 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Paradajky na niekoľko sekúnd ponoríme do vriacej vody, vytiahneme ich, schladíme a olúpeme. Olúpané paradajky nakrájame na kocky. Na rozohriatom oleji urestujeme olúpanú a nakrájanú cibuľu, cesnak a čili papričku.

  2. 2

    Po chvíli pridáme paradajky, citrónovú šťavu a ochutíme podľa potreby medom, soľou a mletým korením. Na miernom ohni varíme asi 15 minút.

  3. 3

    Hotovú necháme vychladnúť a podávame ku grilovanému mäsu.

Diskusia k receptu

Vymazať
nyja
Toto si značím! To bude mňamka... ešte do toho zo 2 PL posekanej bazalky,,,mňam!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia