Perlička na cviklových taliatelách
Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 29. marca 2015
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 29. marca 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestovinu uvaríme do polomäkka. Cviklu rozmixujeme v mixéri, pridáme olivový olej a dochutíme soľou, korením a cukrom.
- 2
Na rozpálenej panvici dozlatista opečieme na miernom ohni z oboch strán prsia z perličky, pričom dávame pozor, aby sme prsia nevysušili.
- 3
Bazalku rozmixujeme s creme fraiche alebo kyslou smotanou. Tagliatelle prehrejeme s cviklovým pyré, na tanieri z nich vytvarujeme hniezda, do ktorých položíme prsia z perličky a ozdobíme bylinkami a cream fresh.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu