Perlička na cviklových taliatelách
			   Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 29. marca 2015
		   
		   šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 29. marca 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Cestovinu uvaríme do polomäkka. Cviklu rozmixujeme v mixéri, pridáme olivový olej a dochutíme soľou, korením a cukrom. 
- 2
Na rozpálenej panvici dozlatista opečieme na miernom ohni z oboch strán prsia z perličky, pričom dávame pozor, aby sme prsia nevysušili. 
- 3
Bazalku rozmixujeme s creme fraiche alebo kyslou smotanou. Tagliatelle prehrejeme s cviklovým pyré, na tanieri z nich vytvarujeme hniezda, do ktorých položíme prsia z perličky a ozdobíme bylinkami a cream fresh. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu