Pečené kuracie stehná
Pečené kuracie stehná

Pečené kuracie stehná marinované - Печени Пилешки Бутчета

alex37 - fotkaalex37, 17. októbra 2017
Pečené kuracie stehná marinované - Печени Пилешки Бутчета
Foto: alex37

Kuracie stehná upečené do chrumkava, s prípravou však treba začať deň vopred. Na druhý deň sa Vám však všetko vráti. Minimálny čas strávený v kuchyni. Kto má chuť môže k stehienkam prihodiť pár kúskov zemiakov. Naša príloha bola ryža a zeleninový šalát.

2
porcie
15 minút
príprava
90 minút
na 180 °C

Suroviny

4 PL
1 PL
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si marinádu. Kuracie stehná umyjeme, usušíme, orežeme od nežiadúcich, prevísajúcich kožičiek. Posolíme a natrieme z každej strany marinádou. Odložíme do chladničky do druhého dňa.

    Pečené kuracie stehná marinované - Печени Пилешки Бутчета - obrázok 1
  2. 2

    Na druhý deň uložíme na plech, pokvapkáme olejom, len pokvapkáme, vodou NEPODLIEVAŤ. Pečieme pri 180 °C cca 60-90 minút odokryté. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
pekne,minule som piekol podobne-teda tandoori.odporucam piect na 230° 30minut.tym padom si mäso udrzi v sebe viac stavy.
1x radox1
Kde si bola sto rokov a jednu zimu? Rada ta tu čitam. Podobne som uz take piekla, ale teda roky rokuce do zadu, určite aj ja upečiem.
1x martau