Pečeň z vykŕmenej husi
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 18. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 18. februára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g (foie gras) |
|
1 kg |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pečeň z vykŕmenej husi vložíme do tuku a pomaly varíme na miernom plameni 25–30 minút.
- 2
Hotovú pečeň nakrájame na plátky, dochutíme soľou, korením a prelejeme tukom. Podávame s chrumkavým chlebíkom.
Tiež husacia pečeň:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu