Párky so špagetami fotorecept

jarbra - bez fotkyjarbra, 15. septembra 2014
Párky so špagetami (fotorecept)
Foto: jarbra

Velmi rychla a jednoducha vecera.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Parky olupeme a pokrajame na polovicky.

    Párky so špagetami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Spagety opatrne napichame do pariek, ... pomaly, velmi sa lamu.

    Párky so špagetami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do hrnca dame vodu, osolime, ked voda zacne vrie, dame varit parky so spagetami.

  4. 4

    Ked su uvarene, scedime ich a dame na tanier, dochutime s horcicou alebo s kecupom.

    Párky so špagetami (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

ancicka
@mkuchm ,prečo humus!Na žiadné jedlo by sa tak nemalo nadávať.Asi si nevieš vážiť podľa mňa nič na svete,ked máš takú mienku.Takých lúdí mi je ľúto ako si ty @mkuhm.
Podľa mňa je to dobrá večera.
1x jarbra
jarbra
@ancicka , Dakujem pekne, ... ze sa @mkuchm vyjadrila a ohodnotila jedlo za ,, hnus ,, nereagujem, nech si kazdy povie co chce, zvykla som si, ze tu na Vareche su ludia, ktori iba kritizuju ... este raz @ancicka Dakujem pekne. Pekny den.
zolik
@jarbra , uprimne, nie je to sice podla mojej chuti, ale viem si velmi dobre predstavit, ze detom by to chutilo a aj by sa im to pacilo. Moj mladsi syn. si ako 13/14 rocny taketo podobne varieval. Spagetti, viedenske parky a Vela, vela kecupu.
1x jarbra
jozka2
tieto parky je fantasticky napad na detske rodinne patry a zjedia este aj tanier.Na sauce sa fantazii medze nekladu,hoci aj besamel ci spagety sauce,to je jedno.5*
ivav
Nič v zlom, ale mňa to nejak extra neoslovilo, lebo mne k párkom pasuje len chlieb a horčica, alebo prívarok. Ale proti gustu žiaden dišputát... Hoci toto jedlo si viem predstaviť ako rýchla večera raz za "uhorský rok", ale bez dosť zložitého napichovania, teda uvarila by som všetko zvlášť. @Jarbra , chcem sa spýtať, špagety sa uvaria aj v párku? Nie sú tvrdšie? A zase párok by sa mal len ohrievať, varením zvykne prasknúť. Ináč medúzy od Ivosenky /odkaz brambory/ sú celkom zaujímavé. A na záver - tie nechutné komentáre tu nemajú čo robiť.
daguska
Tuná decká,ked idú niekam na "stanovacku",ako jednoduché rýchle jedlo varievajú aj tieto párky.Majú z toho navliekania spagiet velkú srandu.Ale prepichujú ich opacným smerom.Prílezitostne môze byt.
1x jarbra
svedka
Boooze tu sa ludom obracia zaludok,ci vyskakuje husacia koza z parkov a spagiet?Naco sa to uz hrate?Mozno to uz nie je originalne,ale pre decka ako stvorene a kvalitne parky su fajnotka.Ja na danske nedam dopustit,drahe ako slak,ale kludne by som ich spagetami prefikla :D A v Holandsku som jedla tiez paradne parky.Vy Slovac,co myslite,ze vsetko je nekvalitne-mozete len zavidiet.Howgh
izabella929
robila som už tento recept a môžem potvrdiť, že vynikajúci, ale som nepoužila párky, lebo ich nekupujem , ale domácu klobásu...doporučujem vrele.-)výborné ľahké jedlo s dobrým šalátikom...)
1x jarbra
jarbra
@zolik ,@tomas999 Dakujem pekne za nakuknutie, ... Mila @brambora , tak to som netusila, ze takyto recept je, uz na Vareche, Dakujem, ... @jozka2 Dakuje pekne a aj za bodiky si mila ... @ivav ano varia sa spolu, mam specialny hrnec, ktory sa sklada z 2 hrncov... vysoky hrnec klasika a dotoho sa vklada hrnec vysoky s dierkami cize parky sa len ohrievaju ( preto nepopraskali ) a spagety sa varia vo vode, su makke, ... netusila som, ze Ivosenka podobny recept, uz pridala pred rokmi ... a co sa tyka tych nechutnych komentarov s tym sa uz asi neda nic urobit, su tu taky ludia, ktori radi kritizuju ...precitam si ich kritiku a nereagujem, ... najlepsie riesenie je ich ignorovat ... Prajem prijemny vecer :-)
svedka
pockat,pockat...@Zolik napisala som Slovac-co si mysli,ze vsetko je nekvalitne,aj ked to nie je pravda.Nemyslela som vsetkych,jasne,ze som slovenka a aj vzdy budem.Len na tejto stranke ludia maju casto tendenciu zhovadovat vsetko,aj slovenske vyrobky. @leomax daj si cierny caj...lebo ak si moj koment pochopil spravne,nic take negativne tam nie je.
svedka
@leomax presne,vsimam si,ze ludia poriadne necitaju komentare,pretoze ja som to namysala jasne.Keby myslim vsetkych-napisem len slovac napriklad.
leomax
AHÁÁÁÁ.... Tak už mi to je teraz úplne jasné.... "Slovač" sú všetci, ale "Vy Slovač" sú len niektorí. To si mala hneď napísať. Každý nie je taký múdry ako ty.
svedka
2leomax este raz a pomaly-napisala som :slovac,co si myslite,ze vsetko je nekvalitne.....to nie je oazka,nie je tam otaznik-to je oslovenie ludi,ktorych myslim.Uz chapes?
jarbra
@svedka ,@leomax @zolik Prosim Vas pekne nehadaje sa, ... koli jednemu receptu sa to nafuklo, prosiiim budte k sebe mili. Pekny vecer Vam prajem.
manya
@jarbra , deti naozaj povymýšľajú jednoduché a čudesné kombinácie pre dospelákov nepochopiteľné;
@svedka , čiarky si použila správne a aj na Slovensku sa dajú kúpiť kvalitné párky;
zolik
@jarbra , ja sa nehadam. Ja len reagujem. A moj Kommentar k tvojmu receptu som podala vyssie. Uprimne a objektivne. Dokonca s osobnou skusenostou. Neskor som si spomenula, ze som takto pripravene Spagetti uz raz videla, bolo to na ZDF v relacii "Küchenschlacht". Prajem Ti tiez pekny vecer.
leomax
@jarbra prepáč, tiež sa nehádam, len som si to chcel so @svedkou ujasniť, lebo slovne vyjadrenie "slovač" sa mi nepáči.
Proti Tvojmu receptu nemám žiadne výhrady. Samozrejme, že aj tu sa dajú kúpiť dobré párky a pchať do nich špagety môže byť pre deti ohromná zábava. Myslím to vážne. Viem si predstaviť moje dcéry, keď boli malé, aké by boli nadšené, keby som ich tým zamestnal. A určite by im to chutilo.
Prajem Vám všetkým účastníkom komentárov pod týmto receptom príjemný zbytok dňa!
jarbra
@leomax aj ja Dakujem pekne za mile slova, tesi ma, ze ste si to vysvetlili, takto ma byt, su ludia, ktori sa vytesuju, ked sa na tejto stranke - Vareche hada,... prajem Ti pokojnu Dobru noc.
luciak
Autorke plus za odvahu to sem dat :)
Recept za mna nie, je to taky blaf, ale to nic nemeni na tom, ze detom sa takymito jedlami clovek velmi zavdaci, nieco ako tie palacinky ofarbene potravinarskymi farbivami - su z toho unesene :)
1x jarbra
mijaita
@jarbra a ted ja - neni to az tak recept, jako napad pro obveseleni deti.Na netu to uz dloho koluje. Ja jsem to s velkym uspechem z kurecich parku udelala s 5 letum vnukem Nadseni bylo velike, pokapala jsem spagety maslem. Tady jen valim oci, nad tou hanou. Ale proc?Vsichni kupuji uzeniny, jedi parky s horcici, grilovane, delaji pseudo sunkafleky s parkem. Testovina s uzeninou je dobra. Opravdu neverim vlastnim ocim. Verim, ze tvuj recept si najde sve lidi, ale ti budou ticho, aby se tu nezesmesnili.Ted nemam moznost pridat foto, klidne bych to udelala. A ruku na srdce, nici dite z varechacu nejedlo nikdy parek,rizek, jidlo na masti, veprove maso a pod?
mijaita
P.s. propichala jsem parky skrz slupku, vypadaly pak jako chobotnice
1x jarbra
kecemis
Mam pocit, ze moj komentar bol spatne pochopeny. Ospravedlnujem sa za kvalitu, ale fotil som na mobil. Skutocne dobry napa a na parkoch nevidim nic zle. Nemame ich kazdy den a ako rychla pomoc to je dobre. Vdaka aj za malu.


jarbra
@mijaita , Pozdravujem Ta a velmi pekne DAKUJEM za mile slova, je to presne tak, ako pises, ale co uz, su ludia, ktori sa zaregistrovali, len koli tomu, aby provokovali, hanili, a nechutnymi slovami Ta urazali, nebudem menovat, pretoze zase sa to nafukne a nechcela by som vyvolat konflikt. Prajem Ti Dobru noc. S pozdravom :-)
jarbra
@kecemis , DAKUJEM velmi pekne, potesil si ma a hlavne Tvoja ,, pekna, mila dcerka,, ... pozeram, ze parecky jej chutia, este raz ,,Srdecna vdaka,, urobili ste mi velku radost uz len s tym, ze si to odfotil ( foto super pre tych, ktory negativne reagovali na tento napad - recept ). Prajem Ti aj celej Tvojej rodinke vela zdravia nech sa Vam v zivote dari ! S pozdravom.
pusta
nápaditý recept, páči sa mi, oplatí sa piplať so špagetami a párkami :-)
*****
1x jarbra
pusta
@kecemis - Milý Mirko, dobre padne dívať sa na tvoju malú vnučku, ako jej chutí :-)
ona sama je na "spapanie" :-)))
1x jarbra
jarbra
@pusta , DAKUJEM aj za * ... tak, som tomu dala, :-))) Ty pises o vnucke, ... a ja, ze je to najmensia dcerka, uz sa stalo ... @kecemis dufam, ze som Ta neurazila SORRY! Pekny den Vam obom. :-)))
leomax
No kto by sa už len urážal v našom veku, keby mu prisúdili takú nádhernú dcéru. Ale....všeličo sa ešte môže stať. Zišla by sa "nová" matka... Dáfam, že tá moja polovička sa vo vareche nebude zo 3 dni hrabať, lebo... Boh ma opatruj!!!!
anan
je to super napad, hlavne pre deti ;o) jednoduche a kreativne...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia