Foto: smile616
Takto ju robievam ja a zatial sa vždy podarila:))
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Veľmi jednoduchý recept:). Do 2dcl vlažného mlieka dám lyžičku cukru a rozdrvím droždie, nechám pár minút kým sa spraví kvások . Do misky si dám múku a posypem soľou. Kvások a vajce pridám k múke a vypracujem cesto. Prikryjem misku a nechám kysnúť na teplom mieste asi 30min .
- 2
Cesto si rozdelím na dve polovice a spravím dva pekné bochníky .Vytvarujem z nich dve bagetky. Netreba zabudnúť potrieť olejom pred parením ,inak sa popraskajú ale chutia rovnako:)
- 3
Robim klasicky na hrnci s horúcou vodou a utierkou .Prikryjem misku vandlíkom alebo hrncom a parím asi 25 min jednu.
- 2
www.mimibazar.sk/recept.php?id=31917...
varecha.pravda.sk/recepty/jogurtova-knedla-fotorecept/102...