Papriková čalamáda sterilizovaná fotorecept
Foto: izabella929
Minulý rok som sem dala úplne skvelú paprikovú čalamádu bez sterilizácie..teraz som robila paprikovú čalamádu sterilizovanú..nelíši sa od tej vlaňajšej iba farebnosťou, bolo v Zobraziť celý popisMinulý rok som sem dala úplne skvelú paprikovú čalamádu bez sterilizácie..teraz som robila paprikovú čalamádu sterilizovanú..nelíši sa od tej vlaňajšej iba farebnosťou, bolo v nej viac červenej papriky..
príprava
na 80 °C
Postup
-
1
najprv som si všetko poriadne umyla a osušila...začala som krájať žlté paprikY..
-
2
paprika modrá..
-
3
paprika zelená..
-
4
pokrájala som cibuľu na kolieska..
-
5
cukinu som nastrúhala na väčších očkách..
-
6
potom som nastrúhala aj tekvičku hokkaido..
-
7
pokrájala som aj papriku baraní roh, chilli a petržlenovú vňať..
-
8
a zaliala nálevom v ktorom som nechala čalamádu postáť 4 hodiny..nálev: 2 litre vody,pol litra ocot, 100g. solo 350g. cukru..
-
9
na dno pohára som dala 1 bobkový list, 4 celé čierne korenie a 4 nové korenie...a čalamádu som do pohárov naplnila aj s nálevom...
-
10
poháre som dobre uzatvorila..
-
11
sterilizov ala som ju na 80st. 20min. prajem dobrú chuť...
V 8. bode je "100. solo" dobre rozumiem to ma byt 100 g sol?