Pajšlouka z králika
Zdeněk Michálek
šéfkuchár Hotela Bratislava v Bratislave a člen Gourmet klubu SK, 4. augusta 2013
šéfkuchár Hotela Bratislava v Bratislave a člen Gourmet klubu SK, 4. augusta 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme vývar z králika, celého a nového korenia. Uvarené pľúcka, stehná a korenie vyberieme.
- 2
Na masle orestujeme nastrúhanú koreňovú zeleninu a pridáme ju do vývaru. Vývar zahustíme šľahačkou, v ktorej rozšľaháme hladkú múku.
- 3
Medzitým pľúcka a mäso zo stehien rozkrájame na rezančeky a znovu všetko necháme spoločne povariť vo vývare. Polievku dochutíme soľou a octom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_republiku/recepty/pol...
Redakcia