Variť z ničoho niečo je niekedy ozaj umenie. A keďže jesť sa musí, vtedy prichádza na rad fantázia. Otvorím chladničku a vyberiem všetko čo Zobraziť celý popisVariť z ničoho niečo je niekedy ozaj umenie. A keďže jesť sa musí, vtedy prichádza na rad fantázia. Otvorím chladničku a vyberiem všetko čo sa mi tam povaluje už dlhší čas a z toho niečo vyčarujem. Tak vznikol aj tento môj recept. No a nesporná výhoda tohto receptu je aj to, že je ozaj rýchly.
Postup
-
1
Na oleji si speníme cibuľlu, pridáme konzervu luncheonmeat a počkáme kým sa nám pekne roztopí.
- 2
Keď je mäsko roztopené, pridáme rajčinový pretlak, osolíme, okoreníme a pridáme lyžičku cukru. Pridáme prelisovaný cesnak (podľa chuti). Necháme prevrieť ochutnáme ak treba dochutíme.
- 3
Spôsob servírovania je už na každom. Ja som zvolila cestoviny vrtuľky a omáčku som premiešala s nimi. Kto si nevie predstaviť cestoviny s omáčkou bez syra, môže si ešte postrúhať nejaký buď do omáčky, alebo priamo taniera. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu