Moja najlepšia bábovka
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Odložime asi tretinu cukru / zašlahame ho do tuhého snehu. Vymastime si bábovkovu formu a vysypeme hrubou mukou. Cukor vymiešame so žltkami a vajcom. Pridáme vanilkovy cukor a nastuhanu citronovu koru, horucu vodu a dobre vyšlaháme. Vody pridavame po troške,nie naraz .
- 2
Ked cesto trochu zhustne ,pridáme muku zmiešanu s kypriacim práškom, tuhý sneh, v ktorom je zašlahaný cukor a nakoniec zamiešame olej. Cesto vylejem do pripravenej formy a pomaly pečieme. Hotovu vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu