Nutelové dvojfarebné rožky

edusha - fotkaedusha, 4. februára 2011
Nutelové dvojfarebné rožky
Foto: edusha

DALO BY SA POVEDAT PROSTE-,,KED MUSIS -TAK MUSIS" SU CHRUMKAVO FANTASTICKE:-)

20 minút
príprava
25-30 minút
na 200 °C

Suroviny

3,5 dcl
60 dkg
3 dkg
3 p.l
1 k.l
20 ks
1 dcl
4 p.l
PLNKA:




Postup

  1. 1

    VO VLAZNOM MLIEKU ROZPUSTIME 15 SACHARINOV,CUKOR,DROZDIE A VYMIESIME CESTO.ROZDELIME NA DVE POLOVICE. DO JEDNEJ PRIDAME-V TROSKE MLIEKA ROZPUSTENE KAKAO A 5 SACHARINOV-V MIESAME DO JEDNEHO CESTA.!!! OBE CESTA ROZDELIME NA DVE CASTI(SPOLU MAME 4 CESTA-2BIELE A DVE HNEDE)

    Nutelové dvojfarebné rožky  - obrázok 1
  2. 2

    ROZVALKAME DO KRUHU BIELE - NATO DAME HNEDE A SPOLU ICH ROZVALKAME((ZO SPODU BUDE CESTO BIELE ZVRCHU HNEDE

    Nutelové dvojfarebné rožky  - obrázok 2
  3. 3

    KRAJAME TROJUHOLNIKY A PLNIME NUTELOV-ORIGINAL!!!! MOZE BYT AJ TVAROH ALE NIE JE TO UZ ONO!!STOCIME ROZKY, NECHAME ICH NA PLECHU KYSNUT-HODINU A POTOM-POTRIEME OLEJOM PRED AJ PO PECENI!!!!!!!!! SU UZASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRU CHUT!!!!

    Nutelové dvojfarebné rožky  - obrázok 3

Diskusia k receptu

egreska
mňáááááááám...viac k tomu nemám čo dodať ,len si utriem slinky :-)
evanaaa
Pekne tie rožky vypadajú, sú podarené. Už som si myslela, že je to dia recept, vidím, že nie. Edusha, prečo tam ide sacharín, a zaujímevé, že aj do kvásku.
mariaklara
Vyzerajú super, ale mne tá plnka vždy vytečie, preto ich plním takou triskou po upečení.
babidka
take som este nerobila a to som uz z Nutely robila vselico:-) ked pridu moju nutelovi nadsenci /vnucata/ tak im upeciem , potesia sa :-)
janina7
sacharin? no fujjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piczur
som veľký fanda nutelových papáníčok, toto vyzerá super, ukladám do KK, už si naň robím chúťky (zase budem vetrať byt), nakoľko nedokážem vydržať kým vychladnú, tak otvorím na urýchlenie chladiaceho sa procesu okno. ďakujem za typ. mňam.
eva60
aj ja som ho veľmi často robievala dcérkam,ale robila som ho aj tak,že som rozvaľkala cesta a položila tmavé a na vrch svetle a zrolovalo som.bolo to na2rolady...a skutocne nestihli niekedy vychladnúť.Viem že som dala aj po 15kuskov sacharinu,a bolo to tiež dobručké.
eva60
no zabudla som ešte dodať,že som robila rožteky s hustejším pudinkom.vtedy ešte nebol taký výber v nutelách.
edusha
preco sacharin?????-to veru neviem, ale vobec ho tam neni citit.....
pipina222
:) ja mam taku trivialnu otazku: Co je to sacharin? A to som si myslela, ze uz poznam takmer kazdu ingredienciu do pecenia :D Vyzeraju fantasticky!
edusha
sacharin je umele sladidlo-pre diabetikov------ale nie len pre nich:-)
pipina222
ok, dakujem. uz som bola nejaky zohnat. skoda, ze postup je velmi strucny, mam nejake nejasnosti, ale napriek tomu to skusim. Napisem, ako som dopadla.
pipina222
takze moje rozteky malju iste esteticke nedostatky :) ale inak chutia vyborne! Trosku sa mi zle pracovalo s cestom, lepilo sa. A preto nevyzeraju az tak dobre. A tusim to budem nabuduce piect na nizsej teplote... pre istotu :) Dakujem za recept!
jana
A nemozem tam dat namiesto toho sacharinu,pras.cukor?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia