Foto: olinka12
Recept pochádza zo staršieho čísla istého denníka.Je to veľmi rýchly koláč a môžem povedať, že aj veľmi dobrý.
príprava
Postup
-
1
Za stáleho miešania zmiešame na ohni múku, cukor a mlieko, kým nevznikne kaša ako plnka. Dáme ju vychladnúť a studenú zmiešame s maslom. (Moja skúsenosť maslo vmiešam ešte do letnej masy nie celkom studenéj.)
- 2
Na vyšší plech dáme papier na pečenie alebo alobal, poukladáme maslové keksy a natrieme ich zľahka džemom. Plnku si rozdelíme na 2 polovice, prvú natrieme na keksy. Na plnku poukladáme piškóty pokropené umom guľatou stranou dole, na piškóty poukladáme banán nakrájaný na kolieska a potriemeho džemom. Rozotrieme zvyšnú polovicu plnky a na ňu opäť poukladáme be-be keksy.
- 3
Zalejeme čokoládovou polevou, na ozdobu môžeme použiť cukríčky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu