Namornícke mäso

peter64 - fotkapeter64, 7. februára 2012

aj ten to recept som dostal od kamarátovej sestry

Suroviny

1500-2000 g
750 g
550 g
4 PL
1 PL
2 ks
4 ks strúčiky
3 PL
1/2 čl
1/2 čl
 malá
3 PL
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kurča a mäso umyjeme. Kurča rozporcujeme na menšie kúsky, mäso pokrájame na kocky.Do hrnca dáme olej, keď je teplý, pridáme sladkú červenú papriku, pokrájané kurča, mäso, pokrájanu cibuľu prelisovaný cesnak.Osolíme, dusíme 20 minút, potom podlejeme vývarom alebo teplou vodou, pridáme mleté čierne korenie, kečup, mrkvu pokrájanú na kocky, sójovú omáčku a nkoniec postrúhanú tekvicu a šafrán.Prikryjeme a dusíme.Príloha knedľa, prípadne varené zemiaky s maslom.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Dusené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Námornícke mäso bolo odjakživa z hovädziny a hlavne: nakoniec pokrájané uvarené vajce......