Mušle sv.Jakuba s rezancami a hubami
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 5. februára 2012
šéfkuchár spoločnosti Metro, 5. februára 2012
Foto: z knihy Vojto Artz u vás doma
Postup
-
1
Telo mušle osušíme papierovým obrúskom, opečieme na troške oleja z oboch strán a osolíme.
- 2
Čerstvé huby šitake nakrájame na hrubšie rezance a opečieme ich na troške sezamového oleja, pridáme sójovú omáčku (podľa potreby vývar), cukor a pridáme vopred uvarené a scedené rezance. Celé zľahka premiešame a veľmi rýchlo prehrejeme.
- 3
Nakoniec vložíme ešte prehriať na rezančeky nakrájanú zelenú časť jarnej cibuľky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu