Foto: grg
...vhodná na rýchlu a zdravú večeru, alebo ako príloha. Recept vznikol za tmavého intrákového večera pri použití fantázie..;)
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si očistenú mrkvu v slanej vode (ja som do nej pridala aj trošku rasce). Mrkvu môžme nakrájať ľubovoľne, varíme do polo-mäkka nech nie je príliš tvrdá, ani rozvarená, cca 2-5 min.
- 2
Uvarenú mrkvu scedíme, na panvici si spražíme maslo, pridáme trochu na drobno nakrájanej cibuľky, tekvicové semiačka, rascu. Popražíme do sklovita, pridáme mrkvu a okoreníme.
- 3
Môžme podávať :)...ja som použila rímsky šalát a celozrnný chlebík (no šalát bol trošku horkastý) tak môžme použiť aj iný, ale aj bez neho je to super:) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu