Perníkový koláč
Perníkový koláč

Mramorový perníkový koláč

lunter - fotkalunter, 10. decembra 2018. Komerčný recept.
Mramorový perníkový koláč
Foto: lunter
20
porcií
25 minút
príprava
40 - 50 minút
na 175 °C

Suroviny

220 g
190 g
1 ČL
270 ml (alebo mandľové)
70 ml
1 ČL
2 ČL
hrsť
Plnka:
1 bal.
60 g
100 ml (alebo mandľové)




Postup

  1. 1

    Suché ingrediencie dáme do misky - cukor, múku, koreniny, sódu. Všetko premiešame. Pridáme rastlinné mlieko, olej a jablčný ocot. Vymiešame hladké cesto. Cesto dáme do menšieho plechu vystlaného papierom na pečenie.

  2. 2

    V mixéri rozmixujeme tofu, cukor a mlieko. Na vrch perníkového cesta na plechu dáme kopčeky bielej plnky a nožom ich opatrne premiešame a vytvoríme mramorový efekt. Posypeme sušenými brusnicami.

  3. 3

    Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 175 stupňov približne 40 - 50 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia