Mozzarella s grilovanou zeleninou
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 12. augusta 2010
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 12. augusta 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Mladý baklažán a cukety nakrájame na tenké plátky, zeleninu ochutíme soľou a čiernym korením a položíme na rozpálený gril.
- 2
Grilujeme z oboch strán asi 4 minúty, potom zeleninu dáme do misy. Pridáme cesnak, olivový olej, citrónovú kôru a mätu.
- 3
Zľahka premiešame a necháme hodinu postáť. Servírujeme s mozzarellou a opečeným chlebíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu