Morčacie závitky plnené špargľou

Adam Czirák
šéfkuchár horského hotela Mních v Bobrovci, 29. júna 2014
Morčacie závitky plnené špargľou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
35 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
200 g
80 g
100 g
2 PL
50 g
1 čl
2 PL




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia nakrájame na plátky, okoreníme, postrúhame na ne parmezán, vložíme oblanšírovanú zelenú špargľu, na pásiky nakrájanú červenú papriku a zrolujeme.

  2. 2

    Potrieme marinádou zo sójovej omáčky, zázvoru, z medu a olivového oleja a hneď grilujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia