Morčacie ražniči na rímskom šaláte
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
500 g |
|
250 g |
|
200 g |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
z 1 limetky |
|
150 ml |
|
100 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Morčacie prsia nakrájame na väčšie kocky, rovnako aj feta syr a ananás. Na špajľu napichujeme mäso – syr – ananás. Špajle opečieme na oleji. Hotové pokvapkáme limetkovou šťavou a roztopeným maslom.
- 2
Šalát umyjeme, osušíme, poukladáme na tanier, ochutíme balzamikom, olivovým olejom a navrch uložíme špíz s mäsom.
Tiež ražniči:
- 2
Diskusia k receptu