Morčacie ražniči na rímskom šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Morčacie ražniči na rímskom šaláte Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Morčacie prsia nakrájame na väčšie kocky, rovnako aj feta syr a ananás. Na špajľu napichujeme mäso – syr – ananás. Špajle opečieme na oleji. Hotové pokvapkáme limetkovou šťavou a roztopeným maslom.

  2. 2

    Šalát umyjeme, osušíme, poukladáme na tanier, ochutíme balzamikom, olivovým olejom a navrch uložíme špíz s mäsom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist