Morčacie ražniči
Morčacie ražniči

Morčacie ražniči na rímskom šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
Morčacie ražniči na rímskom šaláte
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

600 g
500 g
250 g
200 g
100 ml
100 ml
z 1 limetky
150 ml
100 g




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia nakrájame na väčšie kocky, rovnako aj feta syr a ananás. Na špajľu napichujeme mäso – syr – ananás. Špajle opečieme na oleji. Hotové pokvapkáme limetkovou šťavou a roztopeným maslom.

  2. 2

    Šalát umyjeme, osušíme, poukladáme na tanier, ochutíme balzamikom, olivovým olejom a navrch uložíme špíz s mäsom.

Diskusia k receptu