Morčacie ražniči na rímskom šaláte
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Morčacie prsia nakrájame na väčšie kocky, rovnako aj feta syr a ananás. Na špajľu napichujeme mäso – syr – ananás. Špajle opečieme na oleji. Hotové pokvapkáme limetkovou šťavou a roztopeným maslom.
- 2
Šalát umyjeme, osušíme, poukladáme na tanier, ochutíme balzamikom, olivovým olejom a navrch uložíme špíz s mäsom.
Tiež ražniči:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu