Morčacie prsia so šampiňónmi, zeleninou a fazuľou v paradajkovej omáčke
Foto: dominika118
Chutný obedík
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji si opražíme cibuľku, pridamé nadrobno nakrájaný cesnak a na rezance pokrájané morčacie prsia. Neskôr pridáme šampiňóny z konzervy a mrazenú mexickú zeleninovú zmes. Prípadne podlejeme vodou. Následne pridáme bielu a červenú fazuľku z konzervy. Posypeme ľanovými semienkami. Premiešame.
-
2
Do panvice vylejeme paradajkový pretlak a morcadellu. Dochutíme bazalkou, čiernym mletým korením a poprípade soľou. Povaríme.
-
3
Ako prílohu si pripravíme ryžu. Hotové jedlo posypeme tvrdým strúhaným syrom. Ja som použila goudu. Želám príjemnú chuť ;-)
Diskusia k receptu