Morčacia pečeň v syrovo-smotanovom cestíčku fotorecept
Jednoduchý obed, rýchle hotový aj vtedy stíhame, ak máme sobotňajšie upratovanie.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
2 ks |
|
100 g strúhaný |
|
2 PL pochúťková |
|
2 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chut |
|
1 PL |
|
(na vyprážanie) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pečeň som umyla, osušila.
-
2
Prekrojila som ju pozdĺžne a obalila som ju v hrubej múke.
-
3
Pripravila som si cestíčko - z vajec, syra, smotany, múky som vymiešala husté cestíčko. Pečeň som obalila v múke, potom v cestíčku a vložila do masti, opiekla z jednej i druhej strany.
-
4
Hotové pečienky som vyložila na kuchynským papierom vystlanú misu.
-
5
Podávala som s ryžou a uhorkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu