Morčacia pečeň na tekvicovom pyré
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 8. marca 2018
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 8. marca 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo vývare uvaríme pokrájanú tekvicu a po uvarení rozmixujeme na hladké pyré. Ochutíme.
- 2
V rozpálenej panvici opečieme slaninu, cibuľu, cesnak a pečeň, podlejeme zvyšným vývarom a podusíme 8 minút. Podávame dochutené soľou, korením, tymianom a naaranžované s listami šalátov.
Tiež morčacia pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu