Mini burgery
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
34 minút príprava |
8 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso okoreníme a vymiešame do mazľavej
konzistencie. Vytvoríme z neho
placku tenkú asi 1,5 cm a v chladničke
necháme 30 minút stuhnúť.
- Na rozpálený gril vložíme mäso
a pečieme z každej strany približne
3 – 4 minúty (otáčame len raz). Mäso
necháme asi 5 minút odpočinúť a potom
z oboch strán osolíme.
- Žemle rozpolíme, na grile všetky časti
opečieme z oboch strán.
- Na spodné diely natrieme po jednej
lyžičke tatárskej omáčky Hellmann‘s,
naaranžujeme šalát, paradajky. Natrieme
druhou lyžičkou tatárskej omáčky Hellmann‘
s, položíme mäso, koliesko cibule
a priklopíme hornou polovicou žemle.
|