Postup
-
1
Osolenú vodu privedieme do varu, vhodíme do nej rezance, pridáme PL oleja a uvaríme domäkka. Papriku nakrájame na drobné kocky, šampiňóny scedíme a nakrájame na plátky. Rovnako tak aj naložené uhorky. PL masla rozpustíme v hrnci alebo na panvici, podusíme na ňom papriku, zaprášime múkou a za stáleho miešania necháme speniť.
- 2
Potom podlejeme paradajkovou šťavou, smotanou a trochu povaríme. Ochutíme soľou, čili a čiernym korením. Nakoniec do omáčky vložíme šampiňóny a uhorky a necháme ich poriadne prehriať. rezance na tanieri prelejeme touto omáčkou.
- 3
Celú porciu môžeme posypať strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu