Mexické rezance

redakcia - fotkaredakcia, 10. marca 2010

Suroviny

0,5 kg
1 ks
1  malá konzerva
2 ks
1 pohár
1 PL
1 PL
100 ml
1 PL




Postup

  1. 1

    Osolenú vodu privedieme do varu, vhodíme do nej rezance, pridáme PL oleja a uvaríme domäkka. Papriku nakrájame na drobné kocky, šampiňóny scedíme a nakrájame na plátky. Rovnako tak aj naložené uhorky. PL masla rozpustíme v hrnci alebo na panvici, podusíme na ňom papriku, zaprášime múkou a za stáleho miešania necháme speniť.

  2. 2

    Potom podlejeme paradajkovou šťavou, smotanou a trochu povaríme. Ochutíme soľou, čili a čiernym korením. Nakoniec do omáčky vložíme šampiňóny a uhorky a necháme ich poriadne prehriať. rezance na tanieri prelejeme touto omáčkou.

  3. 3

    Celú porciu môžeme posypať strúhaným syrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia