Foto: mysiacik
7 minút
na 210 °C
na 210 °C
Postup
-
1
Maslo, cukor a med dáme do hrnčeka a prehrejeme tak, aby sa všetko roztopilo, nie ale tak, aby to bolo horúce.
- 2
Postupne pridáme ďalšie ingrediencie a vypracujeme cesto.
- 3
Cesto necháme 12 hodín oddychovať.
- 4
Pomúčime si dosku a cesto vyvaľkáme a vykrajujeme medovníčky.
- 5
Dáme do rúry na 210 stupňov na 5 až 7 minút. Treba dávať pozor, podľa rúry.
Tiež medovníky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Treba však uznať nielen jedným slovom - zaujímavé zdobenie...
Haha mno áno, zdobim s deťmi, tak sa snazime tvary, ktoré im idú.. Mno skoro.. Neskoro.. Ú nás už asi tretia dávka medovníkov, co sa vždy zjedli :) a aj nájsť si čas vložiť recept pri troch deťoch je zábavné :) :)
Aj u nás tak, či tvrdšie alebo mäkké.. Všetky idú :)