Foto: nickaa
Medovníčky sú mäkké takmer hneď a sú krásne ružové.
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto zmiešame a vymiesime a necháme odpočívať cez noc alebo stačí pol dňa v chladničke.
- 2
Cesto vyvalkáme a vykrajujeme medovníčky. Pred pečením potrieme rozšlahaným vajcom.
- 3
Polevu su pripravíme vyšlahaním všetkých ingrediencií ručným mixérom. Ja som si polevu rozdelila na dve časti a jednu časť som zafarbila na ružovo.
- 4
Polevu som štetcom natierala na vychladnuté medovníčky a zdobila ešte cukrárskym zdobením od Dr.Oetker.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu