Foto: medulienka108
Olivy u mňa v kuchyni jednoducho nesmú chýbať. Či už ako súčasť rôznych receptov alebo ako maličkosť na zahryznutie... Až sa mi nechce veriť, Zobraziť celý popisOlivy u mňa v kuchyni jednoducho nesmú chýbať. Či už ako súčasť rôznych receptov alebo ako maličkosť na zahryznutie... Až sa mi nechce veriť, že moje prvé stretnutie s nimi skončilo prehlásením, že som v živote nič horšie neochutnala (a znovu som sa k nim odhodlala až po troch rokoch). Od tých čias ale na ne nedám dopustiť a medzi moje najobľúbenejšie marinované patrí práve tento recept. Rada si na nich zmlsnem len tak alebo ako ľahkú večeru s kusom celozrnného chleba či kuskusom.
príprava
Postup
-
1
Sušené rajčiny nakrájame na menšie kúsky.
- 2
Syr nakrájame na 1 cm kocky, cesnak pretlačíme.
- 3
Čierne olivy scedíme a zmiešame s rajčinami, cesnakom, syrom a bylinkami. Prelejeme olejom a premiešame.
- 4
Odložíme do chladu aspoň na 30 minút. A môžeme podávať - samostatne, s chlebom, s kuskusom ... záleží len na vás.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
som rada, ze chutilo. vyzera to uzasne. tusim viem, co bude dnes na veceru u mna :))