Mandľovo-broskyňový koláč s tofu

Natočiť tento recept do TV Varechalunter - fotkaLunter, 10. februára 2019 15:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Mandľovo-broskyňový koláč s tofuFoto: lunter
6
porcií
25 min
príprava
60 min
na 175 °C

Suroviny

Nová televízia s receptami: TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Tofu nakrájame na kocky. Jednu broskyňu nakrájame na kocky, druhú na mesiačiky.

  2. 2

    Do misky dáme múku, mleté mandle a kypriaci prášok. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu s mandľovým mliekom, trstinovým cukrom, kokosovým olejom a jablčným octom. Zmes zmiešame so suchými ingredienciami.

  3. 3

    Cesto vylejeme do formy na pečenie s priemerom 22 cm, vystlanej papierom na pečenie. Do cesta prisypeme nakrájané broskyne a vrch uhladíme. Na vrch poukladáme mesiačiky broskýň, posypeme lupienkami mandlí a troškou trstinového cukru (podľa toho, aké sladké sú broskyne).

  4. 4

    Pečieme v rúre vyhriatej na 175 stupňov približne hodinu. Vychladnutý koláč môžeme posypať troškou práškového cukru.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist