Broskyňový koláč
Broskyňový koláč

Mandľovo-broskyňový koláč s tofu

lunter - fotkalunter, 10. februára 2019. Komerčný recept.
Mandľovo-broskyňový koláč s tofu
Foto: lunter
6
porcií
25 minút
príprava
60 minút
na 175 °C

Suroviny

100 g
250 g mleté
2 ks
1 ks
300 ml
1/2 bal.
1 PL
190 g
40 g
na posypanie
na posypanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na kocky. Jednu broskyňu nakrájame na kocky, druhú na mesiačiky.

  2. 2

    Do misky dáme múku, mleté mandle a kypriaci prášok. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu s mandľovým mliekom, trstinovým cukrom, kokosovým olejom a jablčným octom. Zmes zmiešame so suchými ingredienciami.

  3. 3

    Cesto vylejeme do formy na pečenie s priemerom 22 cm, vystlanej papierom na pečenie. Do cesta prisypeme nakrájané broskyne a vrch uhladíme. Na vrch poukladáme mesiačiky broskýň, posypeme lupienkami mandlí a troškou trstinového cukru (podľa toho, aké sladké sú broskyne).

  4. 4

    Pečieme v rúre vyhriatej na 175 stupňov približne hodinu. Vychladnutý koláč môžeme posypať troškou práškového cukru.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: