« Naspäť na tento recept

Mandľovo-broskyňový koláč s tofu verzia na vytlačenie



Autor receptu: lunter

Postup receptu

Tofu nakrájame na kocky. Jednu broskyňu nakrájame na kocky, druhú na mesiačiky.

Do misky dáme múku, mleté mandle a kypriaci prášok. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu s mandľovým mliekom, trstinovým cukrom, kokosovým olejom a jablčným octom. Zmes zmiešame so suchými ingredienciami.

Cesto vylejeme do formy na pečenie s priemerom 22 cm, vystlanej papierom na pečenie. Do cesta prisypeme nakrájané broskyne a vrch uhladíme. Na vrch poukladáme mesiačiky broskýň, posypeme lupienkami mandlí a troškou trstinového cukru (podľa toho, aké sladké sú broskyne).

Pečieme v rúre vyhriatej na 175 stupňov približne hodinu. Vychladnutý koláč môžeme posypať troškou práškového cukru.

Suroviny




6
porcií
25
minút
príprava
60
minút
na 175 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist