Nepečený dezert
Nepečený dezert

Mandarínkové tiramisu

Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 3. júna 2019
Mandarínkové tiramisu
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

500 g
80 g
1 bal
250 ml
30 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mascarpone dáme do misy. Smotanu na šľahanie spolu s kryštálovým a vanilkovým cukrom vyšľaháme. Vyšľahanú smotanu pridáme k mascarpone a chvíľu šľaháme, kým sa nespoja.

  2. 2

    Dlhé piškóty trošku namáčame v šťave z kompótu a ukladáme vedľa seba do formy alebo zapekacej misy. Navrstvíme polovicu krému a mandarínok.

  3. 3

    Na krém opäť naukladáme namáčané piškóty a opäť navrstvíme zvyšnú polovicu krému a mandarínok. Vrch bohato posypeme kakaom. Formu vložíme na noc do chladničky, aby piškóty zmäkli.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: