Maková panna cotta s mangovým sorbetom
Štefan Psotný
šéfkuchár hotela Strachanovka*** v Liptovskom Jáne, 25. januára 2018
šéfkuchár hotela Strachanovka*** v Liptovskom Jáne, 25. januára 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najskôr urobíme sorbet. Mango rozmixujeme, pridáme cukor a víno. Dáme do mrazničky a občas premiešame. Sorbet pomaly zamŕza.
- 2
Do hrnca dáme smotanu a mlieko a varíme. Necháme vychladnúť asi na 70 °C a pridáme napučanú a rozpustenú želatínu. Premiešame s vyšľahanými žĺtkami s cukrom a necháme stuhnúť. Podávame so sorbetom a mletým makom.
Tiež panna cotta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu