Panna cotta
Panna cotta

Maková panna cotta s mangovým sorbetom

Štefan Psotný
šéfkuchár hotela Strachanovka*** v Liptovskom Jáne, 25. januára 2018
Maková panna cotta s mangovým sorbetom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

Krém:
500 ml
500 ml
3 ks
150 g
6 plátkov
50 g
Sorbet:
200 g
100 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr urobíme sorbet. Mango rozmixujeme, pridáme cukor a víno. Dáme do mrazničky a občas premiešame. Sorbet pomaly zamŕza.

  2. 2

    Do hrnca dáme smotanu a mlieko a varíme. Necháme vychladnúť asi na 70 °C a pridáme napučanú a rozpustenú želatínu. Premiešame s vyšľahanými žĺtkami s cukrom a necháme stuhnúť. Podávame so sorbetom a mletým makom.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: