Maďarský štipľavý zeleninový šalát so salámou

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

200 g
250 g
400 g
200 g
100 g
90 g
2 vetvičky




Postup

  1. 1

    Očistenú a umytú fazuľku pokrájame na kúsky dlhé asi 1,5 cm, rajčiakovú papriku a rajčiaky rozštvrtíme, cibuľu pokrájame na kolieska, salámu na veľké kocky alebo pásiky

  2. 2

    zalejeme dobre rozmiešaným nálevom z uvedených surovín. (šťava z citróna, soľ, štipľavá paprika, cukor, olej, petržlenová vňať, uvarené vajce)

  3. 3

    Nakoniec ozdobíme petržlenovou vňaťou a plátkami vajca.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia