Maďarská feferónková kelovica
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 13. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 13. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na bravčovej masti opečieme na kolieska pokrájanú klobásu, cibuľu, cesnak a posypeme mletou štipľavou paprikou. Zalejeme vodou, pridáme kel, pokrájané zemiaky a pochutiny.
- 2
Spolu varíme 20 minút do zmäknutia a nakoniec dochutíme, čerstvým majoránom a prelisovaným cesnakom.
- 3
Podávame s nasekanými čerstvými feferónkami a čerstvým pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu