Lasagne s kuracím mäsom a brokolicou

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Suroviny

300 g
400 g
2 strúčiky
300 ml
10 plátkov
200 g




Postup

  1. 1

    Ružičky brokolice uvaríme na pare 4 – 5 minút. Nakrájané kocky kuracieho mäsa osmažíme na olivovom oleji s nadrobno nakrájanou cibuľou a strúčikmi cesnaku. Ochutíme korením, pridáme trochu pretlaku a varíme 2 minúty. Časť paradajkového pretlaku nalejeme do formy na pečenie, prikryjeme vrstvou lasagní, pridáme približne polovicu mäsa a brokolice a posypeme syrom.

  2. 2

    Potom pridáme ďalšiu vrstvu lasagní, mäso a brokolicu, prelejeme zvyškom omáčky a zasypeme syrom. Nakoniec pridáme poslednú vrstvu lasagní, na ktorú rozložíme plátky mozzarelly.

  3. 3

    Pripravenú formu pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 160 °C.

Diskusia k receptu

Vymazať
pacik
Milá redakcia, recept eňo-ňuňo. Objavila som ho, keď som hľadala dačo z brokolice, je naozaj výborný :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia