Lasagne s kuracím mäsom a brokolicou

Autor receptu: redakcia

2
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Postup

  1. Ružičky brokolice uvaríme na pare 4 – 5 minút. Nakrájané kocky kuracieho mäsa osmažíme na olivovom oleji s nadrobno nakrájanou cibuľou a strúčikmi cesnaku. Ochutíme korením, pridáme trochu pretlaku a varíme 2 minúty. Časť paradajkového pretlaku nalejeme do formy na pečenie, prikryjeme vrstvou lasagní, pridáme približne polovicu mäsa a brokolice a posypeme syrom.
  2. Potom pridáme ďalšiu vrstvu lasagní, mäso a brokolicu, prelejeme zvyškom omáčky a zasypeme syrom. Nakoniec pridáme poslednú vrstvu lasagní, na ktorú rozložíme plátky mozzarelly.
  3. Pripravenú formu pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 160 °C.