Labužnícke rezne

peter64 - fotkapeter64, 4. marca 2011

prvý chod pri bratovej 50

Suroviny

4 ks, alebo teľacie
50 g
1-2 strúčiky
 mletý
1 ks




Postup

  1. 1

    Rezne naklepeme, okraje narežeme a osolíme. Potrieme ich horčicou a roztlačeným cesnakom. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľku a na nej po obidvoch stranách rezne rýchlo opečieme. Podľa vlastného uváženia ich ochutíme predpísanými koreninami. Na rezne vytlačíme niekoľko centimetrov sardelovej pasty, podlejeme trochou vody a dusíme. Pridáme rozkrájaný syrokrém. Syr sa roztopí a zahustí šťavu. Rezne dusíme, kým celkom nezmäknú. Podávame s opekanými zemiakmi

Diskusia k receptu

remcula
To vypadá moc dobře!! Ta sardelpasta zní zajímavě, já ji mám moc ráda!
maorka
ukladám, s tou sardelovou pastou som ani nepočula , určite to bude dobručké..
hamiapapusky
poznám tento recept roky, je to geniálne jedlo, výsada môjho manžela :-) môže ho variť len on
PS: tá sardelová pasta tam musí ísť zaručene, nebolo by to už ono
janina
Vyskúšali sme tento recept, všetko bolo úžasné len tá sardelová pasta "zabila" všetky ostatné prísady :(( nabudúce už len bez nej..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia