Kyslá hríbová polievka

rein - fotkarein, 11. februára 2013
Kyslá hríbová polievka
Foto: rein

Zimná pochúťka

10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

35 g
500 g
1 ks menšia
2 dl
2 PL
200 g
1 PL
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušené hríby namočíme deň vopred. Na druhý deň dolejeme vodu, pridáme cibuľu, soľ, bobkový list, korenie a povaríme pol hodiny.

    Kyslá hríbová polievka  - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme zemiaky nakrájané na kocky a povaríme do mäkka. Zalejeme zátrepkou, ktorú sme si pripravili z múky a mlieka, povaríme, pridáme smotanu, maslo a dochutíme octom a cukrom.

Diskusia k receptu

10 komentárov k receptu
ja nie som sice moc na polievky, ale takuto mam rada, tiez obcas robim podobnu, ja davam do kazdeho huboveho jedla aj drvenu rascu, zvyrazni chut hub

Pridaj komentár k receptu: