Kuskus so zeleninou a s grapefruitom

Peter Kecskes
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Riders Burgers Grill v Kalnej nad Hronom, 29. júna 2020
Kuskus so zeleninou a s grapefruitom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
2 ks
2 ks
1 ks
1 PL
50 g
 čerstvé lístky




Postup

  1. 1

    Kuskus uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Zeleninu nakrájame na malé kocky. Jeden grapefruit vyfiletujeme (zbavíme aj tenkej šupky) a dužinu nakrájame na kocky.

  2. 2

    Kuskus, zeleninu a nakrájaný grep spolu jemne premiešame.

  3. 3

    Vňať a mätu nakrájame nadrobno. Z olivového oleja, roztopeného masla, soli, korenia, nakrájaných byliniek a šťavy z druhého grepu vymiešame dresing, ktorým kuskusový šalát zalejeme, a premiešame.

Diskusia k receptu