Kuskus so zeleninou a s grapefruitom
Peter Kecskes
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Riders Burgers Grill v Kalnej nad Hronom, 29. júna 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Riders Burgers Grill v Kalnej nad Hronom, 29. júna 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
čerstvé lístky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuskus uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť. Zeleninu nakrájame na malé kocky. Jeden grapefruit vyfiletujeme (zbavíme aj tenkej šupky) a dužinu nakrájame na kocky.
- 2
Kuskus, zeleninu a nakrájaný grep spolu jemne premiešame.
- 3
Vňať a mätu nakrájame nadrobno. Z olivového oleja, roztopeného masla, soli, korenia, nakrájaných byliniek a šťavy z druhého grepu vymiešame dresing, ktorým kuskusový šalát zalejeme, a premiešame.
Tiež kuskus:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu