Kurča so šafranom

redakcia - fotkaredakcia, Bratislava, 11. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
4 PL
2 ks
1 strúčik
1 balenie
1 tyčinka
5 šálok
2 šálky
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kurča rozdelíme na kúsky a opražíme dozlata na masle, pridáme cibuľu, cesnak, šafran, škoricu, soľ, korenie a vodu. Varíme, až kým mäso nezmäkne.

  2. 2

    Potom kurča vyberieme a oberieme ho. Vo vývare uvaríme ryžu a keď je hotová, pridáme vňať a mätu.

  3. 3

    Na tanier dáme kúsky kurčaťa a dookola ryžu.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre