4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené kurča nakrájame na časti, vložíme do misy a marinujeme asi hodinu v citrónovej šťave spolu s citrónovou kôrou, soľou a čiernym korením. Medzitým na oleji opražíme cibuľu. Potom vyberieme kurča z marinády a spolu s cibuľou ho opražíme pár minút.
- 2
Posolíme, okoreníme a po chvíli polejeme marinádou. Pridáme bylinky, polejeme vínom a varíme 45 minút. Občas polejeme vývarom.
- 3
Pred ukončením posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu