Foto: jody
Prejedená vyprážaných a pečených jedál dostala som chuť na niečo ľahké. A tak som experimentovala. :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dve veľké cibule nakrájame nadrobno a dáme opekať na horúci olej. Medzitým si mäso nakrájame na hrubšie prúžky.
-
2
Pridáme rascu a opekáme ďalej.
-
3
Keď je cibuľa poriadne podusená, pridáme kari, necháme prehriať...
-
4
...podlejeme studenou vodou, mierne posolíme a prudko varíme tak 15 minút.
-
5
Do variacej zmesi pridáme kuracie kúsky. Môžete ich vopred opiecť, ale ja som chcela niečo veľmi ľahké.
-
6
Pridáme trošku čierneho korenia a dusíme do mäkka. Potom zahustíme dvoma lyžicami strúhanky.
-
7
Zjemníme plátkom masla.
-
8
A nakoniec pridáme trochu nastrúhaného cheddaru a necháme rozpustiť.
-
9
Podávame s dusenou ryžou. Ja som robila cesnakovú. Prajem dobrú chuť. :-)
túto som našla.. nejak takto?