Kuracie steaky v jogurtovej marináde
Zuzana Sisáková
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 1. augusta 2021
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 1. augusta 2021
Foto: Viki Sisáková
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté prsia očistíme, nakrájame na menšie rezne a jemne naklepeme. Z oboch strán osolíme a okoreníme.
- 2
Zvlášť v miske pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrediencií. Z koriandrovej vňate môžeme použiť aj stonky. Steaky vložíme do marinády a necháme v nej cez noc.
- 3
Namarinované plátky mäsa ugrilujeme z oboch strán na grile alebo grilovacej panvici.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu