Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie steaky v jogurtovej marináde

Zuzana Sisáková
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 1. augusta 2021
Kuracie steaky v jogurtovej marináde
Foto: Viki Sisáková
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g (alebo morčacie)
Marináda:
400 g smotanový
2 ČL
3 vetvičky
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté prsia očistíme, nakrájame na menšie rezne a jemne naklepeme. Z oboch strán osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Zvlášť v miske pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrediencií. Z koriandrovej vňate môžeme použiť aj stonky. Steaky vložíme do marinády a necháme v nej cez noc.

  3. 3

    Namarinované plátky mäsa ugrilujeme z oboch strán na grile alebo grilovacej panvici.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Grilované

Diskusia k receptu