Kuracie steaky v jogurtovej marináde
Zuzana Sisáková
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 1. augusta 2021
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 1. augusta 2021

Foto: Viki Sisáková
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g (alebo morčacie) |
|
|
|
|
|
Marináda: | |
400 g smotanový |
|
2 ČL |
|
3 vetvičky |
|
2 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté prsia očistíme, nakrájame na menšie rezne a jemne naklepeme. Z oboch strán osolíme a okoreníme.
- 2
Zvlášť v miske pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrediencií. Z koriandrovej vňate môžeme použiť aj stonky. Steaky vložíme do marinády a necháme v nej cez noc.
- 3
Namarinované plátky mäsa ugrilujeme z oboch strán na grile alebo grilovacej panvici.
Tiež kuracie prsia:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu