Kuracie soté s olivami a cherry paradajkami

inuska - bez fotkyinuska, 17. februára 2017
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks
1 strúčik
4 ks
6 ks
10 ks




Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji popražíme cibuľu nakrájanú na tenké mesiačiky, po chvíli pridáme na plátky nakrájaný cesnak.

  2. 2

    Pred tým si ešte kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky a pridáme koreniny, dobre premiešame a dáme opiecť k cibuli a cesnaku.

  3. 3

    Keď máme mäso skoro hotové, pridáme nakrájané šampiňony, na polky nakrájane olivy a cherry paradajky. Všetko spolu chvíľu opečieme. Podávame s pečenými zemiakmi z rozmarínom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia