Kuracie soté

Kuracie soté s cestovinami

Autor receptu: jany1976

Kuracie prsia mám rada na všetky spôsoby, hlavne kvôli rýchlemu vareniu.

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájam na kocky, osolím a okorením.
  2. Mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak a mrkvu chvíľku orestujem na oleji alebo masti.
  3. Pridám ešte mletú červenú papriku, podlejem vodou a dusím skoro domäkka.
  4. Nakoniec pridám nakrájanú papriku, kečup a všetko dovarím do mäkka a primiešam sterilizovaný hrášok a kukuricu.
  5. Pokiaľ sa soté varí, uvarím cestoviny podľa návodu. K soté mám rada i ryžu.
  6. A je to. Želám vám dobrú chuť.