Foto: gordonko
..toto som jedol 1 x v P.Bystrici v hoteli ,,GARDEN,, nieje to presný Zobraziť celý popis..toto som jedol 1 x v P.Bystrici v hoteli ,,GARDEN,, nieje to presný recept ,ale je mu veľmi podobný ..... neviem ...... , ked nám niekde niečo chutí nemali by nám dať aj recept ????
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
kuracie prsia si naporcujeme jemne naklepeme ,osolíme a okoreníme
-
2
kompotované broskyne scedíme a zrežeme ,aby neboli také vysoké
-
3
z múky ,cesnaku, soli a vody si spravíme riedšiu ,,cesnakovú zátrepku,, a necháme prejsť varom
-
4
kuracie prsia z jednej strany opečieme , otočíme ich , položíme na opečenú stranu broskyňu
-
5
a cez to položíme plátok syra , ktorý sa pri opekaní kuracích prs z druhej strany roztopí
-
6
podávané s ryžou a opekanými zemiakmi preliaté cesnakovou zátrepkou DOBRÚ CHUŤ
Nehnevaj sa , ale tá cesnakovo- múčna zátrepka tam určite nebola.
Ináč ostatné super .
Prepáč, nie som kuchár, ale voda , cesnak a múka - to sa mi nezdá.
nehnevaj sa , nech sa to volá ako chce, ale voda s múkou dochutená cesnakom mi pripomína niekdajšie lepidlo na tapety, ale toto bude lepšie voňať. Tebe by to chutilo ?
@angast už si to ani nepametám , sú to asi 3 roky čo som to tam jedol ,aj recept je z archývu
@mirop ...prečo ??? bolo to dobré aj vPovažskej aj ta moja napodobenina
@violeta ,ani Tvoj recept nieje zlý ,isto stojí za vyzkúšanie