Kuracie prsia s broskyňou

Autor receptu: gordonko

..toto som jedol 1 x v P.Bystrici v hoteli ,,GARDEN,, nieje to presný recept ,ale je mu veľmi podobný ..... neviem ...... , ked nám niekde niečo chutí nemali by nám dať aj recept ????

20 minút
príprava
15 - 20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. kuracie prsia si naporcujeme jemne naklepeme ,osolíme a okoreníme
  2. kompotované broskyne scedíme a zrežeme ,aby neboli také vysoké
  3. z múky ,cesnaku, soli a vody si spravíme riedšiu ,,cesnakovú zátrepku,, a necháme prejsť varom
  4. kuracie prsia z jednej strany opečieme , otočíme ich , položíme na opečenú stranu broskyňu
  5. a cez to položíme plátok syra , ktorý sa pri opekaní kuracích prs z druhej strany roztopí
  6. podávané s ryžou a opekanými zemiakmi preliaté cesnakovou zátrepkou DOBRÚ CHUŤ