Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami fotorecept
Veľmi obľúbené jedlo v našej rodine.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mäso opláchneme, osušíme, rozrežeme a naklepeme na tenší plátok. Osolíme, okoreníme a na oleji prudko opečieme z oboch strán. Opečené mäso preložíme aj s výpekom do zapekacej misky.   
- 
                                                    2
                                                    Každú broskyňu naplníme nivou.   
- 
                                                    3
                                                    Na kuracie plátky položíme broskyne reznou stranou dole a prikryjeme plátkom syra alebo strúhaným syrom. Vložíme do vyhriatej rúry zapiecť.   
- 
                                                    4
                                                    Na troške masla mandle opražíme dochrumkava.   
- 
                                                    5
                                                    Hotové mäso posypeme mandľami, podávame s ryžou, kapustovým šalátom a na masle restovanou mladou mrkvou. Dobrú chuť!   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu