Kuracie prsia na tandoori masala podľa Peťka

kukamcovaritidem - bez fotkykukamcovaritidem, 5. apríla 2014

Tak na tento obed ma Peťko dostal :D

3-4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 kusy
3 čl
1 kus
2 pl
1 pl
2 čl (na prípadné zahustenie)
trošku
trochu opatrne
1 menšia

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na kocky a spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou a všetkými surovinami zmiešame v miske. Necháme hodinku odležať.

  2. 2

    Dáme si variť prílohu - ryžu Parboilled alebo zemiaky. Podľa chuti - hodí sa jedno aj druhé. Prílohu si dáme variť prvú, lebo mäsko sa urobí raz dva. Aby sme nečakali za ryžou alebo zemiakmi.

  3. 3

    Keď sa nám už ryža varí, pustíme sa do mäska. Zohrejem panvicu, mäsko vysypeme, nepodlievame, nedávame olej. Za občasného premiešania mäsko opekáme na panvici až do červena cca 15-20 minút. Keď je hotové, môžeme ho ešte jemne posypať troškou tandoori. Podávame s ryžou alebo zemiakmi, podľa chuti. Výborne sa hodí uhorkový letný šalát v octovom náleve. MŇAM !!! :)

Diskusia k receptu

manya
robievam podobne, fajnotka; keď prídem po dvanástke domov takáto rýchla večera poteší;

Zaujímavé video z archívu TV Varecha