Kuracie prsia na tandoori masala podľa Peťka

Autor receptu: kukamcovaritidem

Tak na tento obed ma Peťko dostal :D

3-4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie prsia pokrájame na kocky a spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou a všetkými surovinami zmiešame v miske. Necháme hodinku odležať.
  2. Dáme si variť prílohu - ryžu Parboilled alebo zemiaky. Podľa chuti - hodí sa jedno aj druhé. Prílohu si dáme variť prvú, lebo mäsko sa urobí raz dva. Aby sme nečakali za ryžou alebo zemiakmi.
  3. Keď sa nám už ryža varí, pustíme sa do mäska. Zohrejem panvicu, mäsko vysypeme, nepodlievame, nedávame olej. Za občasného premiešania mäsko opekáme na panvici až do červena cca 15-20 minút. Keď je hotové, môžeme ho ešte jemne posypať troškou tandoori. Podávame s ryžou alebo zemiakmi, podľa chuti. Výborne sa hodí uhorkový letný šalát v octovom náleve. MŇAM !!! :)