Kuracie prsia na tandoori masala podľa Peťka
Autor receptu: kukamcovaritidem
Tak na tento obed ma Peťko dostal :D
3-4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia pokrájame na kocky a spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou a všetkými surovinami zmiešame v miske. Necháme hodinku odležať.
- Dáme si variť prílohu - ryžu Parboilled alebo zemiaky. Podľa chuti - hodí sa jedno aj druhé. Prílohu si dáme variť prvú, lebo mäsko sa urobí raz dva. Aby sme nečakali za ryžou alebo zemiakmi.
- Keď sa nám už ryža varí, pustíme sa do mäska. Zohrejem panvicu, mäsko vysypeme, nepodlievame, nedávame olej. Za občasného premiešania mäsko opekáme na panvici až do červena cca 15-20 minút. Keď je hotové, môžeme ho ešte jemne posypať troškou tandoori.
Podávame s ryžou alebo zemiakmi, podľa chuti. Výborne sa hodí uhorkový letný šalát v octovom náleve.
MŇAM !!! :)