Postup
-
1
Arašidy nasucho opečieme (pražené a solené neopekáme), polovicu z nich rozdrvíme valčekom. Bujón s 250 ml vody krátko povaríme spolu s kl cukru, kl octu a PL sherry.
- 2
Vmiešame sójovú omáčku rozmiešanú so škrobovou múčkou a krátko povaríme. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
- 3
Mäso nakrájame na malé plátky, opečieme ho na 2 PL rozpáleného oleja, pridáme nakrájané cibuľky, pór papriku, hrášok, podrvené arašidy a krátko povaríme.
- 4
Podávame preliate omáčkou, posypané zvyšnými arašidmi a s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu